Boekaanbieding op Indiebookday 26 maart in Utrecht

Op 26 maart, vanaf 15.00 uur, presenteert Claertje Frieke in De Utrechtse KinderboekhandelOmslag Frieke  haar spannende boek Taal als een jas voor kinderen van 9 tot 12 jaar.

Carlijn houdt van knutselen en zit vaak met haar ouders alleen. Tot ze ’s zomers ontdekt dat ze ook met taal kan knutselen. Voor ze het weet heeft ze de G-krachtclub opgericht met drie andere kinderen. Ze beleven nog veel meer dan het achtbaanavontuur waar het allemaal mee begon. Als ze ‘taal als een jas’ aandoen, neemt opeens het hele dorp hen bloedserieus, en waar dat op uitloopt …

Taal als een jas vertelt niet alleen het verhaal van Carlijn en haar vrienden. Door het hele boek heen staan kaders met informatie over taal en met spelideeën. Deze informatie en spelletjes grijpen terug op de inhoud van het avonturenverhaal. Bovendien is er een speciale website waarop nog meer spelletjes staan: www.taalalseenjas.nl.

Taal als een jas telt 112 pagina’s en heeft een harde kaft. Het formaat van het boek is 166 x 236 mm en het is geheel in kleur uitgevoerd. De verkoopprijs is € 15,99. ISBN: 978-90-819901-8-9, verkrijgbaar via boekenroute.nl of via het webformulier op deze site.